Lesz új Alien-film! Méghozzá a District 9 rendezőjétől

Neill Blomkamp, a District 9 és a közelgő Chappie rendezője (az Elysiumról nem vagyok hajlandó tudomást venni) év elején tette közzé a lenti koncepciós rajzokat egy tervezett, de soha meg nem valósult Alien-filmről (a képek egyébként - már csak Hicks miatt is - elég érdekesek). Aztán úgy egy hete azt nyilatkozta, hogy a Fox szívesen zöld utat adott volna a projektnek, ő maga ódzkodott attól, hogy elvállalja. Most viszont úgy néz ki, mégis beadta a derekát. Éjjel jelentette be Instagramon, hogy immár hivatalosan az új Alien lesz a következő filmje, és ezt azóta a Fox is megerősítette.

Xwtw5Ut
Sigourney Weavert még nem erősítették meg, mint főszereplőt, de ez remélhetőleg csak idő kérdése, elvégre a színésznő többször is mondta, hogy szívesen eljátszaná újra Ripley-t (emlékeztetőül: anno még James Cameron csinált volna vele egy Alien 5-öt, de a Fox végtelen bölcsességében inkább az Alien vs. Predator mellett döntött). Meg hát Blomkamppal már valószínűleg a Chappie forgatásán megdumálták a filmet.

A Prometheus második része egyébként ettől függetlenül továbbra is sínen van, de azt én személy szerint leszarom: új Alien-film!!!!

WW1IZj0sTiEacc IXBBQDs I06JT04 hfaKcVc H7FRpWl aliennbfhh

alienblkmp

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!