Goblin nyereményjáték! - Mi már tudjuk mit fogsz csinálni március 22-én.

Ha esetleg te még nem tudnád, akkor eláruljuk. Elmész másodmagaddal Claudio Simonetti és a Goblin koncertjére az A38 hajóra, az A38 és a Geekz jóvoltából. Ehhez pedig szinte semmit sem kell tenned, elég jelentkezned a geekz@444.hu email címre (a tárgy rovatba írd be, hogy Goblin nyereményjáték), és várd, hogy a te nevedet húzzuk ki abból a bizonyos kalapból. A szerencsés 2 db. belépőt nyer a mester március 22-én esedékes budapesti koncertjére. A leveleket vasárnap (március 8.) éjfélig várjuk, ne felejtsétek el feltüntetni bennük a neveteket.

Az élmény abszolút kihagyhatatlan, ugyanis kuriózum számba megy: az eseményen Claudio Simonetti élőben fogja előadni Dario Argento 1977-es mesterművének a Suspiriának az aláfestő zenéjét , miközben egy hatalmas vásznon a film képkockái pörögnek. Miért is kihagyhatatlan ez az ajánlat? Most komolyan meg kell ezt magyaráznunk? Beszéljenek helyettünk inkább a tavalyi, koppenhágai koncert felvételei.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!