Con Man trailer - A Firefly második évada helyett

A két Firefly-veterán, Alan Tudyk és Nathan Fillion nevével fémjelzett Con Manre még csak három napja kezdték összekalapozni a nem kevés pénzt az alkotók az Indiegogón, de a kampány máris az eredeti cél (425 ezer dolcsi) csaknem négyszeresénél tart (jelenleg padlógázzal közelítenek az 1,6 millióhoz). A vígjátéksorozat véletlenül pont egy túl korán lelőtt, de kultikussá vált tévésorozat, a Spectrum két egykori sztárjáról szól: egyikük, Jack Moore (Fillion) a legnagyobb filmsztárok közé emelkedett, másikuk, Wray Nerely (Tudyk) azonban csak a nagyobb rajongók emlékezetében élve, Comic-Conokon és sci-fi rendezvényeken fellépve vegetál nyomorultul-szánalmasan (szóval kb. olyan, mint Kevin Dillon karaktere, Drama az Entourage-ban).

A nagy indiegogós siker és a sorozat immár biztos elkészülésének örömére gyorsan össze is dobtak egy pofás kis teasert, amely frappáns, száraz humorral ábrázolja a vergődő egykor-volt-valakit: nem arról van szó, hogy a csillaga rég leáldozott, inkább arról, hogy soha fel sem emelkedett igazán, ugyanakkor az elvakult rajongók még a vécén sem hagyják békén. Egyébként meg a plakát is jó. Meg a tagline is. Áh, mi ezt imádni fogjuk!

20150309181211-Con_Man_Poster-new

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!