Az 50 éves Dűne új ruhája

Frank Herbert óriási sci-fi klasszikusa, a Dűne idén 50 éves, ennél jobb alkalom pedig kevés van egy hihetetlenül gyönyörű, slipcase-es újra kiadásra. A brit The Folio Society immár sok évtizede dobálja a piacra a nagy irodalmi klasszikusok tökéletesen szerkesztett, illetve szemkápráztató illusztrációkkal ellátott, minden gyűjtőt nyálcsorgatásra bíró verzióit, és most az Atreides-ház kalandjait is sorra kerítették.

A Dűnét a könyvekhez és filmekhez rendszeresen dolgozó Sam Weber illusztrálta, lent látható is néhány a festményei közül. A kötet április 2-án jelenik meg, és aki nem sajnál rá 125 dollárt (plusz postaköltség), az meg is rendelheti a The Folio Society holnapjáról.

y4fmwee3yh5nfonxllbxfds urrcvfyneow59kw7lqd8 gdqam91xyvwstlpqhaon bmjuhsna2hisqfyls7y0 vlijdzftli31egou8dzg o0kap065hkpy8swm84wrdvpghcjuo8vm3kl2s360

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!