Newsflash - Játékhírek

Ősszel indul a liga

Mármint a Káosz Kupa. Vagy az Orkidas Kupa. Tökmindegy, a lényeg, hogy amerikai focinak álcázott háború legyen minden áldott és Morrslieb által elátkozott héten. A minden szempontból feljavított és feltupírozott Vérfoci 2 eredetileg júliusban érkezett volna, de mindenféle indokokra hivatkozva eltolták a megjelenését szeptember 22-re. Nem baj, legyen szép és kiforrott, a nyárra már úgyis mindenki spájzol a Steam Nyári Vásárán. Addig is egy új trélerrel dobják fel a hangulatot.

Ha itt a nyár, irány a Kardpart!

Oké, ez a reklámszöveg nem csak béna, de téved is: a Dungeons & Dragons ötödik kiadására épülő Sword Coast Legends koop RPG csak szeptembertől lesz elérhető. Hogy most miért említjük meg? Mert a kommentek között már számos alkalommal hiányoltátok, no meg azért, mert kijött egy E3-as videó, amiben gyorstalpaló keretében röpke három percben megtudjuk, mitől lesz olyan nagy dobás ez a játék. Csakazértsem árulom el, nézzétek meg magatoknak.

Zombulj Robert Kirkmannel

Ugyancsak E3-as melegítésnek szánt bejelentés került napvilágra, mégpedig az Overkill-srácok külön bejáratú - és remélhetőleg badass - The Walking Dead játékát illetően. Különösebb részletek még nem ismertek róla, de napokon belül özönlenek majd az infók, nincs mese, az E3-on lehull a lepel a koop shooterről. A hangulattal egy korábbi videó alapján nem lesz gond, aki még nem látta, csekkolja.

Holló és pont

Az egyre romló minőségű alcímekért felelős minisztérium közlése szerint a négyfős koop mókák vonalán kell folytatnunk híreinket, hát legyen. Hollowpoint címmel egy 2,5D-s lövöldét tisztelhetünk a szóban forgó játékban, amely során a manapság divatosnak számító négyszemélyes csapatmunkát gyakorolhatjuk újfent virtuálisan. Az E3 kapcsán a Hollowpointból is jött új előzetes, egész jól megalapozza a technojunkie jövőbeli célba lövést.

Már a kelták is pszichiáterre is szorultak

Legalábbis a Hellblade sztorijából következtetve, ugyanis a kardozós játék főszereplője, Senua, egy kelta harcosnő, mindenféle válogatott elmebajban szenved, így hát elindul, hogy szembenézzen démonaival - szó szerint. A Hellblade egy iszonyúan hangulatos, nyomasztó és a lidérces félelmeket remekül megjelenítő játéknak tűnik, mindez egy szokatlan - bár kellő kiaknázás nélkül csak lufinak látszó - környezetben és szereplővel. Szumma szummárum, a Hellblade várós nagyon, itt a tréler, tessék.

Soma, Te vagy az?

Én bizony, mondá a Frictional Games legújabb üdvöskéje, és azért jöttem, hogy elmeséljem, milyen érzés élni és meghalni. Ha az Amnesia név mond neked valamit, akkor bizonyára képben vagy a SOMA című játékkal kapcsolatban, ha nem, elég csak megnézned az alábbi E3-ra készült előzetest, és máris mindent megtudsz a horrorjátékok ifjú trónkövetelőjének testvérkéjéről.

Mindenki elment a… búsba

Magányos túlélők kutatják az eltűnt emberiség hátrahagyott nyomait: ez az Everybody Gone to the Rapture. PS4-exkluzivitása nem zárja ki, hogy E3-ra felkészítő és belelkesítő képanyag jelenjen meg belőle, úgyhogy szeretettel nyújtom át eme semmitmondó videócskát. A játék ennek ellenére a korábbi képek és videó alapján igenis érdekesnek ígérkezik, ezért is van most itt. Na, meg mert új megjelenési dátuma lett: augusztus 11.

Bosszút áll a Lego

Idén többszörösen is, de egyelőre az E3-as kedvcsináló videója miatt a reflektor most a Bosszúállók mozifilmből készült Lego játékra fókuszál. A debil és cuki és facepalmra késztető humoráról híres Lego videojátékok óriási sikernek örvendenek, csak győzze az ember végigtolni őket, hiszen majdnem minden híres brendet kockásítanak manapság. Na, de ami a Lego Marvel’s Avengerst illeti, most alkalmunk nyílik a filmeket Lego-hősök szemszögéből is újraértelmezni - nézzétek meg az előzetest, és megértitek, mire gondolok.

Armikrog a láthatáron!!!

Ezzel kellett volna kezdeni a híreket! Az. Armikrog. Végre. Megjelenik. Felkiáltójel! A fantasztikusan eszement és egyedi Neverhood szellemi örököse megváratott minden rajongót, de kigyúlt végre a fény az éjszakában, mert idén augusztus 18-án átadhatjuk magunkat a gyurmavilág összes bájának és humorának. Nézzétek meg a videót és vegyetek Armikrogot!

Ők nem hokimaszkot viselnek

Mintha a Batman: Arkham Knight nem kapott volna még elég hírverést, most itt az újabb front: a játék szereplőinek hangját kölcsönző színészek mókáztak kicsit a végeredménnyel, hogy elmondhassák, ők voltak a legjobb Batman. Ezzel a hírrel akár az érdekességek alrovatot is megnyithatnánk, mert totál egyszernézős, de azért mégiscsak Batman.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!