E3 2015 - Első kóstoló a játékparadicsomból

Kár is lenne sokat vacakolni, beszéljenek inkább magukért a videók (és aztán a hozzászólások alattuk) - nézzük, eddig mik kerültek elő!

Nem friss hír, sőt, elég csúfos kiszivárgás volt pár napja, de azért nem lehet nem megemlíteni, főleg, hogy az elődje elég faszának bizonyult: jön a Dishonored 2, ismét lehet majd háztetőkön lopakodva, a lehető legváltozatosabb módokon jégre vágni a diktatórikus rezsim szolgáit, a már megszokott steampunk környezetben. Ha hozza az első rész színvonalát, már jól jártunk.

A múltkori trailer után az E3-on most bemutatták az első gameplay videót is a Fallout 4-ből.

Ha már a Star Wars Battlefrontban nem lesznek űrcsaták, alternatívának itt a bolygófelfedezős-harcolós-open universe No Man's Sky. Elég masszívnak tűnik.

A Tom Clancy's The Divisonből még két éve jött ki az első gameplay videó, most pedig megérkezett a trailer is: káoszba süllyedt Amerika, open world környezet, csata csata után, amit csak akarsz - van belőle egy jó kis multiplayer videó is.

A Ubisoft előrukkolt egy teljesen új IP-vel, ami a For Honor keresztnévre hallgat. Sokat nem lehet még tudni róla, azon kívül, hogy csapatonként négy fős PvP lesz, amiben szamurájoktól vikingekig, hencidától egymás boncolásáig lehet/kell majd egymásnak esni - a  stúdió hozzáfűzött reményei és önbizalma mindenesetre elég nagynak tűnnek. Csak nem feltalálták a belső nézetbe oltott MOBA-t?

Ha már Ubisoft, akkor vétek lenne kihagyni a meglehetősen erősre (és kreténre) sikerült South Park-szerepjáték, a Stick of truth bejelentett folytatását is, ami az elvárásoknak megfelelően idióta címen fut ("The Fractured but Whole", a magyarítása asszem lehetetlen), és az előzetes alapján a fantasy után ezúttal a szuperhős-túltengésen röhög egy rosszízűt. Tovább nem is részleteznénk:

A Horizon Zero Dawnban íjjal és nyíllal vadászhatsz gyilkos posztapokaliptikus robotokra. Fair, nem? Ez az őskor(szerű)-sci-fi felállás (természetesen open world) mindenesetre érdekesnek tűnik.

A Shadow of the Colossus alkótójának The Last Guardian című akció-puzzle játékát még 2009-ben jelentették be, de most úgy néz ki, jövőre végre tényleg megjelenik. A sztoriban óriásmadár/macska/izé állattársunkat kell manipulálnunk, hogy elérjük a céljainkat.

Hitman-témában rég csigázott fel bármi úgy, mint az új játéknak ez az előzetese. Lehet, hogy csak szemfényvesztés, de szenzációsan hangulatos és profi zene-hangeffekt-vágás kombóval hódít.

A kalózkodás és a kétes értékű Rogue és Unity után az Assassin's Creed új, kilencedik felvonásában, a Syndicate-ben az 1860-as években, a templomosok korrupt uralma alatt sínylődő, koszos-ködös Londonjába megyünk öldökölni... és vad hintóüldözésekben részt venni. Van cinematic trailer és gameplay videó is. És immár női karakter bőrében is lehet majd randalírozni.

"Bocs a csirkékért!" Az Uncharted 4 egy nagyon fun autósüldözéses játékrészlettel jelentkezett: dzsippel egy fél városon, utcákon, udvarokon, háztetőkön át. Már nézni is élmény.

Facebookon ugyan már mindkettőt mutattuk, de hogy teljes legyen az összeállítás, volt ám rendkívül fasza, siklóvezetéssel és fénykardpárbajjal megspékelt Star Wars Battlefront játékmenet...

... meg némi multigyanús, gyerekkorunk legszebb akció- és kémfilmjeit idéző Tom Clancy cumó is:

Első merítésnek ennyi, igyekszünk szemmel tartani a fejleményeket, mindenre nyilván nem fogja futni. Ha bármit hiányolnátok, hozzátennétek, kifogásolnátok, utálnátok - alant a kommentszekció, uzsgyi!

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!