E3 2015 - Második adag

A tegnapi nagy trailercsokor után most kicsit szerényebb a (válogatott) felhozatal, de azért így is van mit mustrálni.

A Ninento Wii U-ra érkező Xenoblade Chronicles X-ében az idegenek háborújában rommá lőtt Földről elmenekülve egy új, Mira nevű bolygón igyekszünk letelepedni, amelynek se az idegenek, se a helyi állat/szörnyvilág nem örül túlságosan. De nem csak zúzni kell majd, hanem felfedezni is, és ebben (illetve mindkettőben) irányítható óriásrobotok is segítségünkre lesznek.

A két évvel a Human Revolution után játszódó Deus Ex: Mankind Dividedhez is érkezett egy előzetes. Új technológiák, új augmentációk, régi-új konfliktusok.

A tegnap már bemutatott, új Hitman gameplay videójában ígérgetnek fűt-fát pályákról, helyszínekről, ölési opciókról, és nem is hangzik rosszul.

Ha akarsz száguldó repülőgép tetején állva lövöldözni, és felturbózott horoggal helikoptereket leszedni (in your face, Batman), itt a természetesen totál over-the-top gamepley trailer a Just Casue 3-hoz. Mottója: ami felrobbanhat, az fel is robban, ami nem, az is.

Lara Croft élete sem lett könnyebb, ahogy az új Rise of the Tomb Raider gameplay trailerből kiderül.

És végül: a Mad Max új előzetesében bemutatkozik Scabrous Scrotus, Immortan Joe egy eddig ismeretlen fia, aki biztos van olyan jófej, mint apu és a tesók. Ez az a fajta ritka, film alapján készült játék, ami ténylegesen nem tűnik szarnak.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!