Itt az előzestes a The Walking Dead 6. és a Fear the Walking Dead első évadához

Még emlékszem, a máig futó (a legutóbbi résszel ismét karakterkaszát lengető) képregény egyik legmeghatározóbb pillanata az volt, amikor a főhős, Rick habzó szájú félőrültként vetette rá magát a posztapokaliptiks menedék, Alexandria egyik lakosára (75. szám). Az ötödik évad egy az egyben hozta ezt a jelenetet, de most a hatodik évad Comic-Conon debütált előzetese azt sugallja, hogy a félig-meddig antagonistává váló Rick koncepcióját az eredetiben látottnál is tovább viszik. És mivel a sorozat az ilyen-olyan hibái és buktatói mellett elég szépen zsonglőrködik a világvége után lehetséges társadalmi rendek bemutatásával, ez kifejezetten izgalmasan hangzik. A hatodik évad október 11-én debütál.

UPDATE! Megérkezett az augusztus 23-án startoló spin-off sorozat, a zombijárvány kitörésének körülményeit elmesélő Fear the Walking Dead első előzetese is - egyelőre a tematikailag és vizuálisan is (Los Angeles) jól elkülönül az anyaszériától, meglátjuk, mi lesz belőle.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!