Egy rakás friss hír az új Star Wars-filmekről

A jelenleg is dübörgő Disney Expón bejelentettek egy rakás újdonságot (többek közt) a Star Warsszal kapcsolatban. Legyünk túl a fekete levesen: a 2019-re várt IX. epizódot a Jurassic World sótlan rendezője, Colin Trevorrow fogja dirigálni (Az ébredő Erőt ugye J.J. Abrams rendezte, a 2017-ben érkező VIII. epizód gyeplője pedig Rian Johnsonnak jutott). Ezt még emésztenünk kell.

Balról: Riz Ahmed, Diego Luna, Felicity Jones, Jiang Wen és Donnie Yen, a "mocskos lázadók".

Most viszont fontosabb, hogy bejelentették az első önálló Star Wars Anthology film, a jövőre érkező, Gareth Edwards rendezte Rogue One teljes színészgárdáját - és azt is, hogy már elkezdődött a forgatása, plusz közzé is tették róla az első képet. Az első (vagy, ha úgy tetszik, negyedik) SW előtt játszódó, elvileg jedimentes és komorabb hangvételű film arról az akcióról szól majd, amelyben a lázadók ellopták a Halálcsillag tervrajzait. Azt eddig is tudtuk, hogy a főszereplő Felicity Jones lesz, aki egy lázadó katonát alakít, a fő antagonista bőrébe pedig Ben Mendelsohn bújik - rajtuk kívül szerepet kapott még többek közt Diego Luna, Donnie Yen és Forest Whitaker; az viszont csak most derült ki, hogy a Fireflyból ismert Alan Tudyk éééééééés Mads Mikkelsen is tagja a gárdának (hogy milyen szerepben, azt egyelőre nem kötötték az orrunkra).

Bónusznak pedig bemutattak egy igen szép posztert (rajta John Boyega egy fénykarddal a kezében) Az ébredő Erőhöz a legendás Drew Struzantól:

CMeTlx5UwAAbEvH.jpg large

 

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!