Newsflash - 37-38. hét

  • Danny Boyle úgy tervezi, hogy a következő filmje a TRAINSPOTTING folytatása lesz. Csak azon múlik, hogy össze tudják-e hozni az eredeti gárda időbeosztásait a közös forgatáshoz.
  • Elkezdődött a (még végleges cím nélküli) BOURNE 5 forgatása Matt Damon főszereplésével, és Peter Greengrassszel a rendezői székben.
  • Egy tavalyi karácsonyi epizódot leszámítva a BLACK MIRROR sajnos két és fél éve parkolópályán van, de úgy néz ki, a Netflix most beállt a sorozat mögé (Amerikában eleve nekik köszönhetően terjedt el/vált sikeressé), és új epizódokat fog finanszírozni!
  • Terry Gilliamnek halálhírét keltette a Variety. Gilliam ezzel a képpel válaszolt, és elnézést kért a halála miatt:
  • "I APOLOGIZE FOR BEING DEAD especially to those who have already bought tickets to the upcoming talks, but, Variety has announced my demise. Don't believe their retraction and apology!"
  • E hónapban Rian Johnson már elkezdi a STAR WARS EPISODE VIII forgatását Írországban. A Disney nem szarozik.
  • Az első hivatalos képek a Marvel/Netflix JESSICA JONES sorozatából: Jessica (Krysten Ritter), Luke Cage (Mike Colter), akinek ugye jön majd a saját sorozata jövőre, és Kilgrave, vagyis a Purple Man (David Tennant). A sztorileírás szerint a széria szerencsésre elég erősen alapoz majd Brian Michael Bendis Alias című, remek képregényére.

jessica jones

  • KING KONG VS. GODZILLA! A Koponya-sziget királya és a nagy G bő fél évszázad után nemsokára újra összecsap: a Tom Hiddleston főszereplésével tervezett KONG: SKULL ISLANDet elvitték a Universaltól a Warnerhez, direkt azért, hogy King Kongot összeereszthessék az utóbbi stúdiónál lévő Godzillával. A tervek szerint a megaszörnyharcra nem a bejelentett második, hanem majd a harmadik GODZILLA-filmben kerül sor. (Azt még nem tudni, hogy oldják meg, hogy a gigászi Godzilla ne tapossa el egyetlen lépéssel a hozzá képest mini Kongot - bár ezt a '62-es Toho-filmben is "elegánsan" „megoldották".)
  • A búra alatt véget ért, felkészül: THE MIST. Weinsteinék Stephen King 2007-ben már megfilmesített novellájából akarnak tévésorozatot csinálni. (Hogy minek, azt nem értjük.)
  • A hét agyréme: az NBC tévésorozatot csinál az ELRABOLVA-filmekből Luc Besson produceri felügyelete alatt. A széria a fiatal Bryan Millsről szól majd (ennek ellenére a jelenben fog játszódni, szóval egyfajta rebootként is felfogható).
  • A Star Wars után az Agave újra kiadja az ALIEN regényváltozatát is - méghozzá ezzel a rohadtul szép borítóval.
  • Nem kell aggódni, így vagy úgy, de mindenképp a kezünkbe fogjuk kapni a Tűz és jég dala befejező köteteit (a képek a Z Nation második évadából valók, ahová Martin mester majd beugrik egy önironikus cameóra)

martin

  • Az X-Men: Apokalipszis után Bryan Singer végre megvalósíthatja régi álmát: filmadaptációt készít Verne NEMO KAPITÁNYából. Mindenki a fedélzetre!
  • Alec Baldwin mint Vincent? Denzel Washington? Johnny Depp? Nicolas Cage? Quentin Tarantino korai kívánságlistája a PONYVAREGÉNY castingjához.
  • John Landis (egyenesen George Lucastól származó) információi szerint a Disney végre tényleg kiadja DVD-n/BD-n az első STAR WARS-trilógiát annak eredeti, mindenféle felújítástól, toldaléktól és bullshittől mentes formájában - de még az is lehet, hogy úja mozikba is küldi a filmeket.
  • A Showtime egy új, a '80-as évek Brooklynjában játszódó maffiasorozatot készít, a Ray Donovan írójával és Leonardo DiCaprióval mint producerrel. A széria egy öntörvényű FBI-ügynök és egy instabil maffiózó kapcsolatára koncentrál, akik mindketten megszegik saját világuk szabályait. Jól hangzik!
  • POSZTER - Odalesz a lelketek! Májusban startol az AMC PREACHER-adaptációja - már poszter is van hozzá. /// Kábé a hatszáztizedik alternatív borító a THE WALKING DEAD 2003-ban megjelent első számához - Jerome Openától. /// A galaxis legmenőbb (és legszamárfülesebb) duója. by Skottie Young (PS: Hol a hiba a képen?)
  • TRAILER - Chronicles of The Ghostly Tribe /// Első (neszesemmi, de hangulatos) teaser a JESSICA JONEShoz, a Marvel/Netflix második sorozatához a Daredevil után. November 20-án debütál. /// Első trailer a Jon Favreau-féle A DZSUNGEL KÖNYVE adaptációhoz. Nagyon steril (mondjuk nyilván nem a végleges CGI-t látjuk), viszont a hangulata egyáltalán nem rossz. /// Krampus /// Öveket becsatolni: íme az első teljes egészében first person/POV-akciófilm, amelyben egy Henry nevű cyborg meneküli/üldözi/öldökli végig Moszkva utcáit. HARDCORE trailer.
  • MŰVÉSZET - INDY: Well of Souls by J.C. Richard /// Két remek Mondo-poszter két klasszikus BATMAN: THE ANIMATED SERIES epizódhoz. /// Mert a THE IRON GIANT megunhatatlan: új poszter a film amerikai újrabemutatójához.
  • BÓNUSZ – Mézga Aladár vs Interstellar: nem mai darab, de legalább annyira fontos a gyermekkorunk számára... /// Mindig ketten vannak... egy mester.. és a tanítványa. /// Jamie Lee Curtis, a sikolykirálynő eljátszotta anyja, Janet Leigh legendás Psycho-jelenét a nemsokára startoló horrorkomédia, a SCREAM QUEENS egyik epizódjához. /// A sehonnai parasztfiú által szétrobbantott Halálcsillag szellőzőjének tervezője védi a mundér becsületét. (És még csak nem is rosszul.)

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!