Jessica Jones trailer - Szuperhős-noir

Kevesebb mint egy hónap múlva, november 20-án debütál a Marvel és a Netflix második közös sorozata, a Jessica Jones első évada. Ha a tavasszal lefutott Daredevilt vesszük alapul, a kilátások fantasztikusak - és a trailer is ígéretes.

Jessica Jones egyébként a Marvel egy kevéssé ismert és viszonylag friss karaktere, aki 2001-ben bukkant fel először a kiadó felnőtteknek szóló imprintje, a MAX Alias című sorozatában (Brian Michael Bendis és Michael Gaydos párosától - összesen 28 rész, kemény és drámai, szuperhősnek light, noirnak hardcore, nagyon érdemes elolvasni); a sztori szerint egy rövid, traumatikus és katasztrofális szuperhős-pályafutás után (mert nem lehet mindenki Ms. Marvel vagy Amerika Kapitány) Jessica magánnyomozó-irodát nyit New Yorkban, és persze mindenféle NAGYON csúnya ügyekbe keveredik bele. 

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!