2017-ben új Star Trek tévésorozat jön!

A hír, amelyre rajongók milliói várnak évek óta... Mert mozifilmek ide vagy oda, a jövőre ötvenévessé váló Star Trek igazi platformja mindig is a tévé volt: a sorozatformátum engedélyezi azt a gondolatiságot, drámát, karakterközpontiságot, amelyet az effektekre és látványra építő, nagy költségvetésű sci-fi csak ritkán (főleg manapság). És a CBS most végre bejelentette, hogy 2017-ben, 12 évvel a nem túl szépemlékű Enterprise után új Star Trek tévésorozat készül: új karakterek indulnak majd felfedezőútra (oda, ahová ember még nem merészkedett), és a csatorna ígérete szerint ugyanúgy érdeles, releváns témákkal fognak benne foglalkozni, mint az eredeti szériában. Mindennek elvileg nem lesz köze a jelenleg futó mozifilmekhez, így Simon Pegg jövőre érkező Star Trek Beyondjához sem - ami nem is baj, legalább nem kell igazodni semmihez.

A 2017 januárjában startoló sorozat elkészítését Alex Kurtzman felügyeli - az a csávó, akinek az utóbbi két Star Trek-filmet, a Transformerst, a Cowboyok és űrlényeket és hasonló finomságokat köszönhetünk. Szóval igen, ez a nagyon izgalmas hír nagyon szar része, de szerencsére Kurtzmant csak executive producerként emlegetik. A sorozat egyébként a CBS All Accessen, a csatorna VOD szolgáltatásán keresztül lesz elérhető Amerikában, szóval nem az országos adók hagyományos módszereivel élnek, inkább a Netflixszel és társaival igyekeznek így felvenni a versenyt - ami jó jel. 

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!