35. HungaroCon, 2015 - Tudjuk, mit csinálsz november 7-én!

November 7-én, a Ferencvárosi Művelődési Központban (1096 Budapest, Haller utca 27.) ismét megrendezésre kerül Magyarország magasan legmenőbb sci-fi találkozója, a HungaroCon. Cosplay-verseny, fotózás a DeLorean mellett (vagy épp légdeszkán), a Zsoldos Péter-díj átadása, Baby Groot készítő workshop, Brandon Hackett előadása az időutazásról, goa’uld sokkoló gránát célba dobás (ebből mondjuk lehet, hogy baj lesz), tengwar emléklap-írás, Warhammer, steampunk, szóval nagyjából minden, amire egy hithű geek nyálelválasztása azonnal beindul. Az egész napos, 9:30-tól 21:30-ig zajló maratoni esemény elképesztő gazdagságú, érdemes végigböngészni a hivatalos programot.

Természetesen mi is ott leszünk: a Geekz-kommandó képviseletében Rusznyák Csaba főszerkesztő, Borbíró András és Nemes András beszélgetnek a Star Wars-őrület pozitívumairól és (lehetséges) negatívumairól – jó-e, hogy a csapból is a messzi-messzi galaxis folyik, örülünk-e a totális dömpingnek (rengeteg készülő film, könyv, képregény stb.), vagy létezik az a pont, amin túl már a Star Wars is sok lehet.

Gyertek el, szálljatok velünk vitába, és persze próbáljátok végigdarálni az összes létező programot.

A geekség kötelez – magadra vess, ha kihagyod! 

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!