Newsflash 46-47. hét

  • Bong Joon-ho, a Halál jele és a Snowpiercer rendezője a következő, aki a Netflixnél találta meg a számításait: 50 millióval és teljes kreatív szabadsággal gazdálkodhat új szörnyfilmje, az OKJA forgatásán. Többek közt Tilda Swinton, Jake Gyllenhaal és Bill Nighy játszanak majd benne. 
  • Quentin Tarantino ALJAS NYOLCASának első (?) jelenete képregényformában - természetesen magától Tarantinótól és Zack Meyer rajzolótól. via Playboy 
  • 2017-ben jön az új ALIEN. 
  • A THE WALKING DEAD megtalálta Negant: a tévésorozatban (valószínűleg már a mostani évadban) Jeffrey Dean Morgan lesz a Lucille-t lelkesen lóbáló, pszichopata vadállat. Jó választásnak tűnik! (Egyébként az AMC olyan neveket fontolgatott még a szerepre, mint Timothy Olyphant, Matt Dillon és Garret Dillahunt.) 
  • Tudod, hogy teljes erővel dübörög a STAR WARS-kampány, amikor egy életnagyságú X-szárnyút látsz a szingapúri repülőtéren. 
  • Adózzunk egyperces néma csenddel és Hollywood felégetésével-besózásával annak a hírnek, mely szerint remake-elik Christopher Nolan második filmjét, a 2000-es MEMENTÓt. 
  • A következő sorozat, amely komplett filmuniverzummá válik: a HALÁLOS IRAMBAN. Jönnek a spin-offok és a prequelek dögivel, fusson, ki merre lát. 
  • Peter Jackson azt mondta, kb. fogalma se volt, mit csinált a HOBBIT-filmek forgatásai alatt. Észrevettük, Peter, észrevettük
  • Elkezdődött a WONDER WOMAN forgatása - Gal Gadot már a játszóruhájában virít. 
  • Így nézett volna ki Megan Gale Wonder Womanként George Miller sajnos soha el nem készült JUSTICE LEAGUE filmjében. 
  • Vin Diesel nem az a fajta fickó, aki könnyen feladja - az utóbbi két RIDDICK-film enyhén szólva nem aratott nagy sikert, de azért David Twohy író-rendezővel újra nekifutnak a dolognak: jön a negyedik rész, a FURIA, sőt, lesz egy tévésorozat is MERC CITY címen - ez a Riddick-univerzum zsoldosairól és fejvadászairól szól majd. 
  • Startol a DARK KNIGHT III: THE MASTER RACE (Frank Millertől, Brian Azzarellótól, Andy Kuberttől és Klaus Jansontól), amely eredetileg a klasszikus, 1986-os The Dark Knight Returnsszel kezdődött trilógia zárlata lett volna. De Miller most bejelentette, hogy ír majd a sorozathoz egy negyedik sztorit is. Batman nála még 80 évesen is a csőcseléket fogja püfölni. 
  • Az első kép Jeff Nichols (Take Shelter, Mud) természetfeletti sci-fi thrilleréből, a MIDNIGHT SPECIALből, amelyben Michael Shannon igyekszik megvédeni különleges képességű fiát az őket a fél országon át üldöző kormányügynököktől. Játszik még benne Joel Edgerton, Kirsten Dunst, Sam Shepard és Adam Driver is. 
  • Vannak, akik szeretik a STAR WARSt. Vannak, akik rajonganak érte. Vannak, akik ezt kifejezik beöltözéssel, mindenféle merchandise megvásárlásával, azzal, hogy havonta megnézik a filmeket. És aztán van az a csávó, aki a gyerekeivel épített egy kétemeletes Halálcsillagot a háza tetejére. (Itt az így készült és az éjszakai kivilágítás.) 
  • TRAILER - Mindenki harcolni megy - Anna Kendrick is. Új promo a STAR WARS BATTLEFRONThoz./// A TRIPLE 9 új előzetese ugyanolyan kemény, erős és intenzív, mint az első volt. /// Iszonyú hangulatos teaser trailer Az árvaház rendezőjének új fantasyjéhez: A MONSTER CALLS. /// Ha átmész az ajtón, ott már a múlt van: teaser a Stephen King regényéből készült Kennedy-gyilkosság megakadályozós, időutazós sorozathoz, a 11.22.63-hoz. /// GODS OF EGYPT előzetes. Csak saját felelősségre! (Mi szóltunk.) /// Ahhoz képest, hogy a Hófehér és a vadász milyen béna volt, a folytatás (THE HUNTSMAN WINTER'S WAR) előzetese meglepően ütős, dögös, hangulatos. És hát benne van Jessica Chastain is. Az sose baj. /// Midnight Special /// VIKING 
  • SW BÓNUSZ - Tedd, vagy ne tedd. by Daniel Nash /// Szeretjük a STAR WARS IMAX-poszterét./// Új, egyperces STAR WARS tévéspot - megint új jelenetekkel... és új zenével. És itt van még egy. /// Imádjuk. (by Matt Taylor) /// Ugrás a hiperálomba egy 4000 dolláros (kézzel festett, igazi fából készült) Millennium Falcon gyerekággyal

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!