Newsflash - 48. hét

  • Neil Blomkamp tervezett, de egyelőre elnapolt ALIEN 5-je Michael Biehn szerint a felnőtt Newtról szól majd az idős Ripley és Hicks mellett - ha még bárkinek maradt volna kétsége afelől, hogy a harmadik-negyedik részt kikukázzák. Biehn azt is hozzátette, hogy nincs veszélyben a film, csak kivárják előtte Ridley Scott Prometheus 2-jét, ami ugye már Alien: Covenant címen fut.
  • Scott valójában nem egy, hanem kapásból két folytatást tervez, vagyis egy trilógia első része lesz majd - az utolsó egyenesen beleszövődik majd az eredeti Alienbe, és mindent, de MINDENT megmagyaráz a xenomrophokkal és a space jockey-kkal kapcsolatban - mert ma már nem menők a rejtélyek, mindent atomjaira kell szedni. 
  • John Carpenter jelenleg négy, tehát 4 horror (illetve részben sci-fi/horror) tévésorozatot készít elő, amelyeknek, ha berendelik őket, nem csak producerük lesz, de a pilotjukat is ő fogja rendezni. Egyéb infó (sztorik, címek, tévécsatornák stb.) még nincs. 
  • Mint kiderült, George Lucas annak idején felajánlotta a BALJÓS ÁRNYAK rendezését Steven Spielbergnek, Ron Howardnak és Robert Zemeckisnek is. Egyikük sem vállalta el. Alighanem olvasták a forgatókönyvet. 
  • Így reklámozták a New York-i metrón a THE MAN IN THE HIGH CASTLE-t (amelyben a második világháborút a tengelyhatalmak nyerték, és Amerikát felosztották Németország és Japán között) - legalábbis amíg az utasok ki nem akadtak miatta. Végül beszüntették a kampánynak ezt a részét. Évadkritikánk: itt. 


Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!