Nyerd meg az Alien- és a Star Wars-könyvek díszdobozos kiadását!

Nem kevesen nőttünk fel legalább részben a Star Wars- és az Alien-filmeken, és szintén nem kevesen vagyunk, akik annak idején a hozzájuk kiadott könyvverziókat is mind végigbújtuk. Az Agave tavaly kezdte el újra kiadni előbbi, idén pedig utóbbi köteteket, és mindkét szériához készítettek egy-egy nagyon szép díszdobozt is – amellett, hogy már a borítóik is nagyszerűek (a Star Warsszal kapcsolatban külön érdemes megjegyezni, hogy George Lucasnak annyira tetszett a három design, hogy bekérte őket nagyobb felbontásban).

A Geekz és az Agave jóvoltából most megnyerhetitek vagy az egyik vagy a másik díszdobozt (egy-egy darabot fogunk kisorsolni két külön nyertesnek). Ehhez csak annyit kell tennetek, hogy küldtök egy e-mailt a geekz@444.hu címre vasárnap (december 6) éjfélig, benne a nevetekkel, a címetekkel, a tárgyban pedig annyival, hogy „A nyolcadik utas: Darth Vader”. A nyerteseket másnap, hétfőn értesítjük.

Az Erő legyen veletek, és ne sikoltozzatok az űrben!

A díszdobozok ezeket a köteteket foglalják magukban:

ALIEN

Alan Dean Foster – A nyolcadik utas: a Halál
Alan Dean Foster – A bolygó neve: Halál
Alan Dean Foster – A végső megoldás: Halál
A. C. Crispin – Feltámad a Halál

STAR WARS

George Lucas – Csillagok háborúja
Donald F. Glut – A Birodalom visszavág
James Khan – A jedi visszatér


Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!