Super Bowl előzetescunami!

Pár éve még "csak" 3 millióba fájt egy félperces spot a Super Bowl alatt, idén már 5-be. Úgyhogy mint korábban, most is csak a nagy stúdiók tudják megfizetni, és azok is csak azokhoz a filmekhez, amikben a leginkább bíznak. Összeszedtük az érdekesebb/geekesebb trailereket. 

A DZSUNGEL KÖNYVE

Ez egy netre kikerült, bővített verzió, a Super Bowlon egy félperces zanzásítás ment belőle. Ahhoz képest, hogy mennyire sterli CGI-izének látszik, meglepően kellemes hangulata van. A vasemberes Jon Favreau utolsó nagy filmje az öt évvel ezelőtt készült Cowboyok és űrlények volt, az... nem sikerült fényesen. 


AMERIKA KAPITÁNY: POLGÁRHÁBORÚ 

Cool. (Ránézésre az év legegyenlőtlenebb csatájának tűnik, kb. különleges kommandósok a zsebtolvajok ellen szinten.)


JASON BOURNE

Na, ez kérem ÜT. Matt Damon és Paul Greengrass mindketten visszatértek a Bourne-hoz. Mi kell még? A címről egyébként ez a spot lebbentette le a fátylat. 


EGYIPTOM ISTENEI

Minden évben van a felhozatalban egy film, amely már ránézésre is katasztrófa. Ez tavaly a Hetedik fiú volt (meg hát a Terminator), idén meg a valaha nagyreményű Alex Proyas új próbálkozása. Ehhez képest a stúdió 10 milliót ölt a spotba, nem fél-, hanem egyperces. Ha már egyszer bukik az ember, csak nagyot érdemes...


DEADPOOL

Érdekes, hogy a stúdió úgy gondolja, a Super Bowl közönségének inkább a látvány kell, mint a poénkodás (persze ilyen mezőnyben...), mert ez messze a Deadpool eddigi legszuperhősösebb előzetese. Nem is olyan jó, mint a korábbiak. Viszont az első kritikák alapján nem kúrták el a filmet. 


X-MEN: APOKALIPSZIS

Bryan Singer az eddigi legnagyobb, leglátványosabb X-Ment ígéri - pedig Singerben pont az az érdekes, hogy nem egy pixelekben gondolkodó, megalomán rendező. Meglátjuk, mi lesz belőle, Apokalipszis, ha jól visszaadják, brutál karakter - és végre a sorozat egy darabja túllép a mutánsok vs. emberek, X-ek vs. Magneto felálláson. 


10 CLOVERFIELD LANE

A Cloverfield kvázi-folytatása. Ez a trailer már kicsit többet elárul róla, mint a pár hete kijött első anyag. A koncepció nem tűnik rossznak. 


TINI NINDZSA TEKNŐCÖK: ELŐ AZ ÁRNYÉKBÓL

<sóhajt>


A FÜGGETLENSÉG NAPJA 2.

Na, akkor ezzel el is dőlt, mi lesz a folytatás valószínűleg egyetlen újdonsága: az idegenek máshogy pusztítanak, mint az első részben!

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!