Bréking! 2019-ben jön az új Indiana Jones

Amióta a Disney megvette a Lucasfilmet, többször is szóba került az Indiana Jones folytatása, de a stúdió eddig csak "majd egyszer" és "nincs elfelejtve" jellegű válaszokat adott a témában, és inkább a Star Warsra koncentrált. Most viszont bejelentették, hogy 2019. július 19-én jön a negyedik (mondom, negyedik!) Indiana Jones-film, amelyet ismét Steven Spielberg rendez, és a korábban felröppent pletykák ellenére a 2019-ben már a 77-et töltő Harrison Ford sem adja át a stafétabotot egy új jövevénynek (az internet kedvence Chris Pratt volt a szerepre). 

A produceri székbe újra a veterán Kathleen Kennedy és Frank Marshall ülnek, írókat viszont egyelőre nem jelentettek be, ahogy azt sem tudni, pl. Shia LaBeouf, Karen Allen vagy George Lucas visszatérnek-e. Ami az idegeneket illeti, ők remélhetőleg maradnak "az űrök közötti űrben". Mindenesetre 2019 lesz az első év, amikor kapunk egy Star Warst és egy Indiana Jonest is.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!