Az új Star Trek kapott egy jobb előzetest, de még mindig aggódunk

A Paramount érezte, hogy a Star Trek Beyond első trailerébe enyhén szólva nem szeretett bele az internet (Simon Pegg konkrétan mentegetőzésre kényszerült miatta), úgyhogy a másodikat eléggé áthangszerelte - sokkal komolyabb és grandiózusabb jellegű (és ami fontosabb: jobb), mint elődje. De összességében még mindig egy Star Trek-branddel random ellátott vagány űrakciófilmnek tűnik.

(A héten egyébként kijött egy teaser a januárban startoló Bryan Fuller-féle tévésorozathoz is - konkrét jelenetek nélkül, merthogy a forgatás még el sem kezdődött -, ha már Star Trek, alulra beszúrom azt is. Konkrétan sokkal star trekesegbb, mint a Beyond-trailer, bár ilyen zenével és mutatós, de nesze-semmi-fogd-meg-jól képanyaggal ez persze nem nehéz.)



Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!