Blair Witch trailer - Vissza a boszorkányerdőbe

Ezerrel dübörög a Comic-Con, és az eddigi legnagyobb meglepetést nem várt módon a Lionsgate húzta be a pár órával ezelőttig még The Woods címen futtatott filmjükkel. Az erdei horrort már csak azért is várták a műfaj rajongói, mert Adam Wingard (You're Next, The Guest) rendezte - most azonban lerántották róla a leplet, és kiderült, hogy ez valójában az 1999-es indie szenzáció, a The Blair Witch Project (Ideglelés) közvetlen folytatása (vagyis az eredeti, 2000-es folytatás ment a levesbe, bár gondolom, senkinek nem fog hiányozni).

Ezzel a kis trükkel elérték, hogy a fél internet róluk beszéljen (ha már tizenhét év után nem lehet beetetni az embereket azzal, hogy egy found footage horror tényleg found footage, azaz lényegében dokumentumfilm), bár a magam részéről valószínűleg jobban örültem volna, ha a Blair Witch egyszerűen csak megmarad The Woodsnak.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!