Luke Cage trailer - Ez ütni fog!

Emlékeztek még arra a Daredevil filmtervre, amellyel Joe Carnahan állt elő a Foxnál pár éve, nem sokkal azelőtt, hogy a karakter jogai visszakerültek a Marvelhez? Egy '70-es években játszódó, a klasszikus exploitationöket idéző, ultraerőszakos utcai szuperhősmozit képzelt el, és összes is rakott hozzá egy iszonyúan vagány koncepciós trailert - itt lehet megnézni, ha valaki nem látta volna. Azóta is egyik szemem sír, a másik nevet, ha erre gondolok. Sír, mert nagyon megnéztem volna azt a filmet, nevet, mert ha az elkészül, valószínűleg most nem létezne a Netflix Daredevil-sorozata.

Na, kicsit ez a soha el nem készült film jutott eszembe a Netflix harmadik Marvel-szériája, a Luke Cage előzetesét látva, és ez egészen nagyszerű: úgy fest, mint egy modern, tökös, fasza blaxploitation. (A karakter egyébként már felbukkant tavaly a szintén remek Jessica Jonesban.)

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!