Boruljatok le (ismét) a Viking trailere előtt

Néha csak úgy poénból megtippelem, mennyi lájkot fog kapni egy friss előzetes. Amikor közel egy éve kiraktam a Viking című orosz szuperprodukció első trailerét, gondoltam, jó esetben megy rá majd úgy 50. Ehhez képest rekordot döntött, majdnem 3500-an szerettétek – legalább háromszor annyian, mint bármelyik Star Wars-hírt (!).

Mivel idén karácsonykor végre bemutatják a filmet Oroszországban (és kis szerencsével jövőre eljut ide is), kidobták hozzá a második, angol feliratos előzetest – ez már a sztoriról is elárul valamit, egyébként pedig ugyanolyan intenzív és megbabonázó, mint a tavalyi trailer (alulra beszúrtam azt is). Bár pont az ilyen gyönyörűen fényképezett, drága, orosz mamutfilmekről szokott kiderülni, hogy üresek, giccsesek és laposak (ld. Admirális, Sztálingrád), azért erősen reménykedünk, hogy ez most más lesz.



Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!