Előzetescunami a Super Bowlról!

5 millió dollár harminc másodpercenként. Ennyibe kóstált idén a reklámidő a Super Bowl kupa alatt. Szóval amiket itt reklámoztak a filmstúdiók, azokat tényleg nagyon-nagyon-nagyon nem szívesen sorolnák a bukásaik közé. 

STRANGER THINGS

Kezdjük a legjobbal. Idén a Netflix is beszállt a buliba, és kidobta a Stranger Things második évadának első kedvcsinálóját. Hangulat ezerrel. 

A KARIB-TENGER KALÓZAI: SALAZAR BOSSZÚJA

Igen, ez a franchise még mindig él, bár a döglesztően unalmas negyedik rész után fogalmunk sincs, miért. Viszont ez az előzetes most elég faszának tűnik, de hát: egy kis Johnny Cash-től (a hollywoodi trailerek új aduásza a Logan teasere óta) minden automatikusan faszának tűnik, úgyhogy ez még nem jelent semmit. 

LOGAN

Apropó, Logan... "rated R". Már egy ideje tudjuk, de azért jó hallani. (Full előzetes.)

JOHN WICK 2

Johnnak kemény éjszakája van, mert az első részben nem nyírt ki minden embert a világon. Most igyekszik pótolni. (Full előzetes.)

AZ EGÉSZSÉG ELLENSZERE

Még jó, hogy Verbinski rég kiszállt ebből a Karibi-izéből, így olyan kisebb filmekre is van ideje, mint ez a bazi stílusosnak ígérkező horror. (Full előzetes.)

THE FATE OF THE FURIOUS

"Tengeralattjárós-autósüldözés még nem volt" - kiáltottak fel lelkesen a Halálos iramban-széria fejesei több hetes kimerítő brainstorming után. S lőn... (Full előzetes.)

BAYWATCH

Essünk túl rajta...

A GALAXIS ŐRZŐI 2.

Yaaay! (Full előzetes.)

ÉLET

Ha találkoztok egy ismeretlen, bizarr életformával, mindenképpen piszkáljátok meg!!!!

TRANSFORMERS: AZ UTOLSÓ LOVAG

A Transfomers-széria ötödik részé... eeeeeeh, picsába vele. 

GHOST IN THE SHELL

Az év "Tök jól néz ki, de szinte semmi esély nincs rá, hogy tényleg jó legyen" díjának biztos befutója (azért balga módon csak reménykedünk). (Full előzetes.)

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!