J. J. Abrams a tévébe költözteti Stephen King univerzumát

Úgy látszik, a Hulu megirigyelte a Netflix sikerét a Stranger Thingsszel. A 11.22.63 után ugyanis ismét összefogtak Stephen Kinggel és J. J. Abramsszel, hogy egy új sorozatban elevenítsék meg előbbi híres-hírhedt fiktív, és semmiképpen nem békés városkáját, Castle Rockot, amelyben többek közt a Cujo, a Hasznos holmik és a Holtsáv is játszódott. 

Tehát egy antológiával van dolgunk: a több évadosra tervezett sorozat minden évadában King különböző regényei és novellái elevenednek meg, más-más színészstábbal, de alkalmanként visszatérő karakterekkel, és a sztorikat Castle Rock városkája fogja össze. 

A teaser meglehetősen ambiciózusan sejtet mindenféle King-klasszikust a Borzalmak városától a Remény rabjain át a Ragyogásig, ami legalább annyira elsülhet rosszul is, mint amennyire jól. De találgatni egyelőre felesleges, mert a premier időpontjáról, az írókról, rendezőkről, színészekről, a konkrét sztorikról (vagy akár arról, hogy maradnak-e azok a '70-es, '80-as években) még semmit sem tudni. King annyit írt Twitteren: "Be afraid."

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!