Nyerj páros belépőt a Terminator 2 3D premier előtti vetítésére!

Ahogy ígérte... visszatért. Szeptember 14-től újra mozikba került a Terminator 2., méghozzá digitálisan restaurált 3D képpel és az eredeti '91-es magyar szinkronnal. 

Néhányan azonban már a Corvin Mozi dupla vetítőgépes, Dolby 3D rendszerrel felszerelt Nagytermében tartott  első, augusztus 28-i, vagyis hétfő esti premier előtti vetítésen is megtekinthetitek a filmet a Geekz és a Pannónia Entertainment jóvoltából. A három páros jegy egyikének megnyeréséhez csak annyit kell tenned, hogy küldesz egy e-mailt a geekz@444.hu címre vasárnap (augusztus 27) éjfélig, benne a neveddel, a tárgyban pedig annyival, hogy “I'll be back”. A szerencséseket hétfő reggelig értesítjük. És ha a jegyekről lemaradsz, még mindig megnyerheted a három 70x100cm-s Terminator 2 3D moziplakát egyikét. 

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!