Super Bowl előzetesek: Az új Star Warstól a Westworld második évadáig

Ezeket a filmeket reklámozták agyon a stúdiók a tegnap éjjeli Super Bowl szünetében (az egyszeri fél perc tarifája: min. 5 millió dolcsi). 


Solo: A Star Wars Story
: Még nincs két hónapja, hogy láttuk a legutóbbi SW-t, és bő három hónap múlva már jön a következő. Megőrült a világ. (Még ma kapunk egy full előzetest is.)


The Cloverfield Paradox
: Az év zérómarketingje jegyében a Netflix órákkal a premier előtt lőtte ki az első teasert és tette közzé magát a premierdátumot. Tehát még egyszer: az új Cloverfield MÁRIS nézhető a Netflixen. 


Mission: Impossible: Fallout
: Az első rész a sorozatban, amelyet ugyanaz a rendező (McQuarrie) készített, aki egy korábbit. Dögösnek tűnik, és végre láthatjuk Henry Cavill bajuszát is, amely oly kínosan hiányzott az Igazság Ligájából.


Jurassic World: Fallen Kingdom
: Mit lehet még várni ettől a legutóbbi (vagy éppen legutóbbi három) film után? Gondolom, sok csattogó állkapcsot meg robbanást...


Skyscraper
: A Drágán add az életed találkozása a Pokoli toronnyal, más szóval: hahahahaha!


A Quiet Place
: Posztapokaliptikus horror - a jump scare-ig egész hangulatosnak tűnik. 


Avengers: Infinity War
: A Bosszúállók nem szeretik a Földre látogató idegen turistákat. 


Red Sparrow
: Jennifer Lawrence a Fekete Özvegy eredettörténetében... (Valójában az itthon is megjelent, és egész pofás Vörös veréb c. kémregény adaptációjában.)


Westorld, második évad
: Ki hitte volna: elkezdődik a nagy robotlázadás. A Skynet üdvözletét és lájkjait küldi. 

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!