Ez a gengszterfeleségek sorsa

Miután gengszter férjük fűbe harap egy balul elsült rablás során, négy nőnek a nyakába szakad az adósságuk - a fél alvilággal együtt. Steve McQueen Gillian Flynnel (Holtodiglan) közösen írta új filmjét, összeszedett hozzá egy bivalyerős szereplőgárdát, és az első előzetes ennek megfelelően dögös, kemény, feszes thrillert ígér - ami elég érdekes és izgalmas műfaji kitérő a 12 év rabszolgasággal Oscart nyert McQueennek. November közepén mutatják be (valószínűleg/remélhetőleg itthon is). 

Egyébként van egy némileg hasonló képregény, a The Kitchen, amelyben feleségek veszik át lesittelt férjük alvilági üzleteit a '70-es évekbeli pokol konyhájában - ebből jövőre szintén film lesz Andrea Berloff (Blood Father, Straight Outta Compton) rendezésében. 


Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!