Newsflash - Comic-Con 2018

  • A Fox rebootolja a 90-es évek egyik sorozatszenzációját, a BUFFY, A VÁMPÍROK RÉMÉt (korábban voltak ilyesmiről pletykák, de azok nem rebootot, hanem folytatást sejtettek). Az új szériának Monica Owusu-Breen (Alias, Lost, Agents of SHIELD) lesz az írója és showrunnere, de az eredeti alkotó, Joss Whedon is részt vesz a projektben executive producerként (bár hogy mekkora tényleges szerepe lesz, az kérdéses). Egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy Buffy szerepét egy fekete színésznőre bízzák majd.
  • A Marvel 24 részes STAR WARS képregénysorozatot készít, amely a három filmtrilógiát fogja összekötni. Három részre oszlik majd: Star Wars: Age of Republic, Age of Rebellion, Age of Resistance - Jody Houser, Greg Pak és Tom Taylor írják. Nem hangzana rosszul, DE: minden számban két külön sztori lesz, az egyik egy hősről, a másik egy gonoszról. Szóval egy nagy narratív ív helyett max lazán kapcsolódó rövid sztorikat kapunk, gyors bepillantásokat 48 karakter életébe/kalandjába.
  • A DC élőszereplős STARGIRL tévésorozatot készít, és maga Geoff Johns lesz az írója/showrunnere.
  • A semmiből, teljesen váratlanul folytatódik az anno kissé hirtelen és szerencsétlenül félbehagyott STAR WARS: THE CLONE WARS animációs sorozat!
  • A skót fenegyerek, Grant Morrison novembertől új GREEN LANTERN folytatásos sorozatot ír. A koncepció direkt szembemegy a nagy kozmikus dirr-durrokkal meg a jellemzően gigászi DC/Marvel eseményekkel, és afféle (csillagközi) nyomozós sztorikat mesél majd el az űrben járőröző Hal Jordannel a főszerepben. A rajzoló Liam Sharp lesz.
  • Az első promókép az UMBRELLA ACADEMY tévésorozathoz, esernyő mögé bújó bizarr hősökkel, akiket Tom Hopper, Ellen Page, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan és Aiden Gallagher alakítanak. Gerard Way és Gabriel Bá alternatív történelmes/szatirikus/hardcore szuperhős-képregényének adaptációja a Netflixre érkezik majd.
  • A Joaquin Phoenix-féle Joker film címe... izé, JOKER. És jövő októberben már be is mutatják (kicsit szoros határidőnek tűnik, de meglátjuk).
  • [Nem Comic-Con, de fontos] Százéves korában elhunyt minden idők egyik legnagyszerűbb japán forgatókönyvírója, SHINOBU HASHIMOTO. Ő írta Kurosawa legtöbb legendás filmjét A vihar kapujában-tól a Hét szamurájon és az Élnin át A rejtett erődig, de más rendezőkkel is olyan nagy klasszikusokat alkotott, mint A végzet kardja, a Harakiri vagy a Szamurájlázadás. Nyugodjon békében.
  • POSZTER - Bill Sienkiewicz Comic-Conra készült HALLOWEEN-posztere /// Itt az első poszter Neil Gaiman és Terry Pratchett könyvének jövőre érkező hatrészes sorozat-adaptációjához. Gaiman maga írta a forgatókönyvet, a színészstáb pedig így fest: David Tennant (Crowley), Michael Sheen (Aziraphale), Miranda Richardson, Jon Hamm, Derek Jacobi és Frances McDormand mint Isten hangja. /// Éljen soká a király! De melyik?
  • TRAILER - A Sebezhetetlen és a Széttörve folytatásában felvirrad (?) a szuperhősök kora. GLASS előzetes. /// Az utóbbi évek egyik legjobb és legdögösebb képregénye mozgóképes életre kel a SyFynál: DEADLY CLASS előzetes. /// Valami bűzlik ezen a hajón... George R. R. Martin új sorozata: NIGHTFLYERS előzetes. /// This is gonna be fun! Doctor Who trailer. /// BETTER CALL SAUL 4. évad: szorul a hurok 

  •  Előzetes a STAR TREK DISCOVERY második évadához. /// VIKINGS előzetes: nemsokára folytatódik az 5. évad, és úgy tűnik, (megint) kemény lesz. /// "Fuck Batman!" Hú, ez nagyon érett és felnőtt cucc lesz, mert van benne vér és káromkodás!!! TITANS előzetes. /// Jön a THE MAN IN THE HIGH CASTLE 3. évada. /// Eddie Redmayne és Jude Law Johnny Depp ellen konspirálnak! LEGENDÁS ÁLLATOK 2. előzetes. /// Tele lesz cápaugrással, előre megmondjuk. AQUAMAN előzetes. /// Úgy tűnik, a DC megpróbálkozik a (látszólag) full komédiával. Még akár jó is kisülhet belőle. SHAZAM! előzetes. /// A nagy G visszatér - és hozza a haverjait! GODZILLA: KING OF THE MONSTERS előzetes. /// A motorok újra bőgnek: full előzetes a MAYANS MC-hez. /// 2018-as szép új világ egy kis Black Mirrorral, vaskos szatírával, valamint sok megveszett emberrel és fegyverrel. ASSASSINATION NATION előzetes.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!