Bunyójelenetek 3: FIREMAN VS DORIGORAS

A változatosság kedvéért bunyójelenetek-sorozatunkban ezúttal egy olyan összecsapást teszünk halhatatlanná, amely nem a kiváló koreográfiája vagy az elképesztő ötletei miatt emlékezetes, hanem egész egyszerűen azért, mert szórakoztató. Mint általában a japán tokuzacu (speciáleffekt) sorozatok adok-kapokjai.

A Fireman (Fájámen/Magma Man) egy 1973-as évjáratú széria, és ugyanúgy, mint az überisten Ultraman, a Tsuburaya Productions háza tájáról eredeztethető. Fireman a Föld középpontjában élő faj egyik példánya, aki óriásira tud nőni vészhelyzetben (pont mint Ultaman - micsoda meglepetés!), amely megkönnyíti számára, hogy a bolygót letámadó kaidzsukkal (óriás szörnyekkel) összecsapjon. Most épp Dorigorast dzsúdózza agyon, amely egy látvány.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!