Filmhír: KRRISH DVD MEGJELENÉS A BLACKMIRRORTÓL

A frissen elkészült Shaw Brothers filmekről ugyan még nem írtunk, de máris itt a hír a következő Black Mirror DVD-ről. A Krrish egy három órás, az európai ízlésnek igen különös indiai szuperhős-történet, romantikus akció-vígjáték-dráma-musical, ha úgy tetszik. A film 1000 darabos, sorszámozott, duplalemezes digipak formában fog megjelenni, tehát egy szűk közönség számára készült, remélhetőleg igényes kiadásról lesz szó. Tervezett megjelenés 2008 március-április körül (de egy kis csúszás senkit sem lepne meg).

Ízelítőnek itt van a filmből az egyik legjobb zenés-táncos jelenet, ez pedig egy másik sokatmondó, rettenetesen szívmelengető jelenet a filmből. Ha még ezek után is érdekel bárkit a film, már csak a szépérzékünk jóleső, perverz piszkálgatása miatt is, szóljatok nyugodtan kommentben, szívesen írok majd kritikát a megjelenésről. (A szerkesztőség nagy része élesen elhatárolódik a bollywoodi filmektől, tulajdonképpen érthető módon, ezért kell egy kis biztatás, hogy megjelenhessen ez a cikk, ha van rá egyáltalán igény. Krrish is special! :D)



Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!