Halloween Horror Cselendzs 2010 - megvan a győztes!

Évről évre meg kell állapítsam: nincs kecmec. Csak a legkeményebbek maradnak talpon, csak a legtökösebbek, csak azok, akiben a tesztoszteron úgy buzog, mint...

Micsoda? Mi van? A 2010-es Halloween Horror Cselendzs nyertese, Nik, egy csaj? Sőt, már másodszor nyeri meg a versenyt (először 2008-ban aratott), megszégyenítve az összes csávót. Bizony, Nik kitartóbbnak és horroristábbnak bizonyult mindünknél, tucatszám nézte és értekezett az ijeszőbbnél ijesztőbb (vagy leggyakrabban csak szarabbnál szarabb) horrorfilmekről. Úgyhogy nem is szaporítom a szót. NIK = BAJNOK!!!

A nyomában pedig ott loholt a szintén fantasztikus teljesítményt produkáló második és harmadik helyezett, Bankó és Tepes. Szép munka volt, uraim. Ők is és Nik is vendégünk egy korsó sörre valamelyik következő szerkesztőségi ülésünkön (haggyámá, ennyi fér a büdzsébe!)

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!