Newsflash! (13. hét)

  • hírgeekz1.pngA Wonderconon megerősítették, hogy ha az új EVIL DEAD sikeres lesz, akkor jön majd az EVIL DEAD 2 és (Raimitől) az ARMY OF DARKNESS 2. De ez még nem minden, ugyanis azt tervezik, hogy a klasszikus és a remake világát kombinálják egy crossoverben, a franchise hetedik filmjében.
  • Guillermo Del Toro hol DARK UNIVERSE, hol HEAVEN SENT címen emlegetett filmterve (a DC misztikus hőseinek csapatfilmje, Bosszúállókja lenne) még csak "x" év múlva készül el (a rendező először CRIMSON PEAK című kísértetsztorit forgatja le), de már megírt hozzá egy "bibliát", ami alapján a forgatókönyvíró dolgozik majd. ÉS a film elsősorban JOHN CONSTANTINE karakterére fog koncentrálni. A csapat (többi tagját már bejelentették korábban: Swamp Thing, a démon Etrigan, Deadman, a Spectre és Zatanna) egy az Artúr/Merlin legendákban gyökeredző fenyegetéssel veszi majd fel a harcot.

  • Martin Scorsese és a Miramax tévésorozatot csinál a 2002-es NEW YORK BANDÁI alapján. A félig-meddig a mozifilm sztoriját folytató széria a századforduló bandáiról szól majd, de immár nem csak New Yorkban, hanem más nagyvárosokban is, mint Chicago. (Milyen szép is volna, ha pár évad után a sztori szépen elfutna az alkoholtilalomig, a gengszterek aranykoráig...)
  • Vin Diesel szerint még idén nyáron elkezdődik a FAST & FURIOUS 7 forgatása.
  • puli delta.jpgRyan Reynolds régóta dédelgetett, kőkeményen R-es besorolásúnak ígért DEADPOOL filmjéhez készült egy háromperces (digitális) tesztvideó, ami a kevesek szerint, akik látták, hihetetlencsodálatosanfantasztikus. Persze mi mást is mondanának ("Elég vacakul néz ki, de nem baj, a stúdió úgyis odaadja a lóvét rá a marveles brand miatt, legfeljebb majd lezúzzuk az egészet PG-13-ra, és belenyomunk egy Vasember-cameót, hogy minél többen el tudjanak menni rá az első hétvégén, mielőtt elterjed, hogy a film szar."), de azért jó tudni, hogy nem csak szájtépés megy, hanem vannak (bármilyen kis) előrelépések is.
  • A Telltale Games a The Walking Dead után a FABLESre is lecsapott. A nyáron megjelenő, epizodikus kalandjátékban (FABLES: THE WOLF AMONG US), ami a képregény összes fontos karakterét felvonultatja, Bigby Wolf farkasbőrébe bújva marcangolhatjuk majd a rosszakat.
  • POSZTER:Vigyázat, csoszogó hullák! Itt az első poszter az Amazon ZOMBIELAND tévésorozatához. Íme a címe és a borítója Warren Ellis és Mike McKone nemrég beharangozott eredeti, Avengers-es graphic noveljének: AVENGERS: ENDLESS WARTIME. Jól kinézős ENDER'S GAME poszter. Nemcsúnya World War Z poszter: itt. Új poszter a THE WOLVERINE-hez. Ninjákkal!!!
  • KÉPEK: Új képek a THE WOLVERINE-ből, Viperával, Marikóval, Yukióval. Ilyen kis zsebpisztollyal is lehet majd hadonászni a GRAND THEFT AUTO V-ben. Ilyen lesz Evangeline Lilly A HOBBIT második részében, a Tauriel nevű tündeként.
  • TRAILER: Denzel Washington és Mark Wahlberg mindenkit szétlőnek, egymást meg hülyére szívatják: 2 GUNS trailer. Amikor Roland Emmerich úgy döntött, hogy még nem pusztította el elégszer a Fehér Házat: WHITE HOUSE DOWN trailer. Új, Hit-Girlre koncentráló KICK-ASS 2 trailer, amiből megtudjuk, hogy a nindjaverő skillek hasznosak a normál iskolai életbe való beilleszkedéshez. A Netflix második sorozata, a HEMLOCK GROVE nem sokat fog finomkodni: egy gusztusos vérfarkassá alakulás tekinthető meg itt.  BATTLEFIELD 4: előzetes + 17 perces gameplay videó. Let's blow some shit up.
  • HETI JÓCSAJ: Nicola Peltz (jelenleg az igen laposan indult Bates Motelben látható): ő lesz az eye candy a TRASFORMERS 4-ben. Nyami!
  • HETI WTF? – Íme, a Puli Delta! Csillagflotta jel London fölött. A LED lámpákat lebegő drónokra szerelték rá. (Van róla videó is.)
  • BÓNUSZ: Stop motion Doctor Who sorozat a YouTube-on! Avagy a világ a mai nappal egy kicsit jobb hely lett.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!