Jövőre jön a Harcosok klubja folytatása

Chuck Palahniuk még a tavalyi Comic-Conon szólta el magát, hogy megírja a Harcosok klubja folytatását – de nem könyv, hanem képregény formájában. Akkor ennél többet még alig lehetett tudni a projektről, most viszont már vannak konkrétabb infók is, az idei (most csütörtökön startoló) Conon pedig valószínűleg még több kiderül majd.

Palahniuk megerősítette, hogy ő írja a forgatókönyvet, a cím szimplán Harcosok klubja 2. lesz, és egy tízrészes képregénysorozat formájában jelenik majd meg a Dark Horse Comics kiadónál jövő tavasszal.

Az első rész borítója David Macktől.

A borítókat David Mack rajzolja (az első részét már le is leplezték), magát a sztorit pedig Cameron Stewart. A Harcosok klubja 2. tíz évvel az első rész után játszódik: a narrátor nem különösebben boldog házasságban él Marlával, és van egy kilencéves fiuk, Junior (az apaság ismét fontos aspektusa a történetnek, csak ezúttal a másik szemszögből, az apáéból). De Tyler Durden újra felbukkan, és a Nemezis terv/Apokalipszis terv katonái is ismét mozgolódni kezdenek.

A legérdekesebb új infó Durdennel kapcsolatos, aki Palahniuk célozgatásai alapján nem a narrátor agyszüleménye, hanem valamiféle évszázadok óta létező entitás… Izé. Ez igazából borzalmasan szarul hangzik, de remélhetőleg Palahniuk tudja, mit csinál. Vagy az is lehet, hogy csak mindenkit szopat ezzel a természetfeletti maszlaggal. 2015. április 8-án talán kiderül, akkor jelenik meg az első szám – mármint Amerikában. Itthon meg ki tudja, nem mondhatni, hogy szárnyalna nálunk a képregénykiadás.

És persze a másik kérdés: mikor lesz belőle film? Mindenesetre mi is olyan izgatottak vagyunk a hírtől, mint a srácok.

tumblr_m6awl3ovzU1qbd8v2o1_500

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!