Jövőre forog Scorsese és De Niro új maffiafilmje

Frank Sheeran az amerikai maffia, konkrétan a Bufalino család egy hírhedt bérgyilkosa volt, saját bevallása szerint ő ölte meg Jimmy Hoffát is. Martin Scorsese már évek óta próbálja tető alá hozni az életéből részben a saját vallomásai alapján íródott, I Heard You Paint Houses című könyv filmadaptációját. Robert De Niro, aki magát Sheerant alakítaná, a napokban azt mondta, jövőre végre megkezdik a forgatást.

the_irishman_41721

Most már maga a film is I Heard You Paint Houses címen fut, bár korábban The Irishmanként emlegették (jelenleg még az imdb-n is így szerepel), utalva Sheeran ír származására. Az új cím egyébként egy maffiaszleng a gyilkosságra, kb. az "agyvelőddel festem ki a falat" gondolat mentén. A filmben De Niro mellett szerepet szánnak Al Pacinónak és Joe Pescinek is, márpedig Scorsesevel együtt ez egy egészen elképesztő, vérpezsdítő és izgalmas gárda egy igaz történet alapján készülő maffiafilmhez. Rohadtul ott leszünk a moziban, amikor bemutatják.

i-heard-you-paint-houses-book

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!