Ne csak a WASD-t nyomogasd - Videojátékos szerzőt keresünk

A cím önmagáért beszél, de hogy bővebben is kifejtsük:

Szerencsére sokan olvassák a blogot, amiért nem győzünk elég hálásak lenni, ám úgy érezzük, bőven van még hová fejlődni. Például a nevünkhöz méltatlanul eddig elég csúnyán elhanyagoltuk a videojátékos színteret, pedig hát igencsak geek gezemice az. Naná, vannak más, kiváló blogok és oldalak, amik bőven lefedik a keresletet, ugyanakkor ezektől függetlenül szeretnénk arra törekedni, hogy egy tető alatt gyűjtsünk össze minél több időelbaszós hülyeséget.

Jó, nem ENNYIRE egy tető alatt.


Sajnos a szerzőgárdánk öreg és fásult, család meg meló mellett már csak ritkán tud leülni nintendózni egy jót, filmeket is kell nézni, a könyvek se lapozzák magukat, így hát kéréssel fordulunk hozzátok, kedves olvasókhoz: ha tudtok és akartok, írjatok nekünk!

Olyan állandó szerzőt keresünk, aki otthon van PC-s és/vagy konzolos játékokban, valamint lehetőleg, de nem feltétlenül okostelefonos-tabletes bizbaszokban is, tud fogalmazni (biztosra vesszük, hogy akad az olvasóink között ilyen szép számmal), és hajlandó egy-két havonta cikket vállalni ingyen. Az se baj, ha sűrűbben, de kényszer nyilván nincs.

Igen, ingyen - nem spúrok vagyunk, de mi sem keresünk pénzt ezzel az egésszel, a fő hajtóerőnk a lelkesedés. Nem azonnali végigjátszásokat várunk a legfrissebb játékokból, ingyenpéldányokat sem tudunk biztosítani (mindazonáltal nem üt szíven, ha képes vagy egy álmatlan hétvége alatt kipörgetni a legújabb Assassin's Creedet, aztán még írni is róla egyazon levegővel), a retro-címekről és az obskúrus indie-cuccokról szóló fejtegetéseknek is örülünk (sőt!), lényeg, hogy érdekesen írjál téged érdeklő dolgokról. Ezért cserébe sajnos nem tudunk mást ajánlani, mint magát a megjelenést, valamint a kommentelők forrón áradó szeretetét.

A képen a kommentelők forrón áradó szeretete látható..

Ha úgy érzed, számodra mindez a kedvezőtlen feltételek ellenére is vonzó, akkor kérjük, dobj egy saccra 7-8 bekezdéses, 6000 karaktert nem sokkal meghaladó írást valamelyik aktuális vagy régi videojátékos kedvencedről, netán éppen csalódásodról (a platform nem számít, lehet felőlünk Xbox One, C-64 vagy Gameboy is, de a PC-s hajlamnak azért picit örülnénk) a geekz@444.hu címre. Több cikket is küldhetsz, viszont akkor ezek lehetőleg eltérő műfajokról vagy platformokról szóljanak. Előre is nagyon köszönjük, ha megtisztelsz minket a fáradozásoddal - tisztában vagyunk vele, hogy sokat kérünk a kábé semmiért cserébe.

Guybrush-hoz hasonlóan akarj Te is kalóz lenni!

(Ha bármi kérdés merülne fel, vagy itt, a kommentszekcióban, vagy az említett e-mail címen válaszolunk, amint tehetjük.)

UPDATE: Kimaradt a határidő, elnézést. A próbacikkeket február 15-ig várjuk, éjfélig bezárólag. Azaz saccra - nyilván nem egy-két órán fog múlni, ha valakit utolsó pillanatban szállná meg az ihlet. Valamint az sincs eldöntve, hogy kizárólag egy szerzőt keresünk-e: ha többen is megugorjátok a lécet, mi csak örülünk. A próbálkozóknak igyekszünk minél hamarabb visszajelezni.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!