Nyerj páros belépőt a Csontok és skalpok premier előtti vetítésére!

UPDATE!!!! A forgalmazó értesített minket, hogy a film hazai premierét módosították július 7-re - ennek megfelelően a premier előtti vetítés dátuma is változott: június 1. helyett június 29-én lesz (az időpont és a helyszín maradt: este 7 óra, Lurdy).

Kannibálok és Kurt Russell a vadnyugaton! Ha szeretnéd premier előtt megnézni az év egyik legjobb horrorját (Bone Tomahawk), a PARLUX Entertainment és a Geekz jóvoltából most megteheted.

Csak annyi a dolgod, hogy küldesz egy e-mailt a geekz@444.hu címre vasárnap (május 29) éjfélig. A levélben írd meg a teljes neved, a tárgyban pedig az álljon, hogy „Csontok és skalpok”. A vetítés szerda (június 1) este 7 órakor lesz a Lurdyban, és fejenként két jegyet sorsolunk ki összesen 10 szerencsésnek, akiket levélben értesítünk majd. Hajrá!

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!