Élőszereplős Dredd tévésorozat készül!

Ez egy ilyen hét, egymás után érkeznek a hírek, amelyek egyszerre jók és rosszak: azután, hogy bejelentették, lesz egy harmadik Hellboy-film, épp csak nem a Hellboy 3., most kiderült, hogy élőszereplős tévésorozat készül Dredd bíróval - épp csak ez nem a 2012-es Dredd sokak által áhított folytatása/spin-offja lesz, hanem egy teljesen új, különálló show (ami egyben azt is jelenti, hogy annak a Dreddnek a bármiféle folytatása valószínűtlenebb, mint valaha). Az idén 40 éves Dredd gazdája, a 2000AD brit ponyvamagazin az IM Globallal és a játékgyártó Rebellionnal paktált le a sorozat megvalósulása érdekében - a kulcsemberek között egyébként ott vannak az említett 2012-es mozifilm producerei is. 

Mivel a Judge Dredd: Mega City One címet viselő projekt még kezdeti fázisban van, egyelőre nem tudni, melyik csatornán/streaming szolgáltatón fog futni, és a stábot is később jelentik be. A sztoriról csak a lehető legalapvetőbb információkat árulták el (bíróként, esküdtszékként és végrehajtóként tevékenykedő rendfenntartók - élükön természetesen Dreddel - egy bűnben fuldokló, futurisztikus megapolisban), de annyit azért hozzátettek, hogy nagy költségvetésű produkcióról van szó. 

Kellően véres és vad, illetve gonoszul szatirikus, félőrült, vagyis az eredetihez hű adaptációban reménykedünk. De akkor sem leszünk dühösek, ha kiderül, hogy mégiscsak a 2012-es Dredd egyfajta folytatásáról van szó (noha ennek már a lenti promo poszter látványvilága is teljességgel ellentmond). Megvan valakinek Karl Urban száma?

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!