Newsflash különkiadás: Comic-Con

  • A Fox nem hagyja veszni a FANTASZTIKUS NÉGYES univerzumát: DOCTOR DOOM filmet csinálnak, amely mögött ráadásul a Fargo és a Legion atyja, Noah Hawley áll, valószínűleg (bár ez nincs konkretizálva) producerként és íróként, de lehetséges, hogy rendezni is ő fogja.
  • A régóta tervezett SPAWN-film a horrorjairól elhíresült Blumhouse stúdiónál valósul meg - Todd McFarlane, a karakter atyja, maga írja és rendezi majd. Keményen R-es besorolású lesz, a forgatókönyv első verziója kész van, és elvileg már semmi sem áll a produkció útjában.
  • Az volt már, hogy a READY PLAYER ONE logója egy labirintus, amelynek közepén ott vár a Tojás?
  • Frank Miller és John Romita Jr. bejelentettek egy új, 100 oldalas SUPERMAN képregényt: a YEAR ONE (akárcsak a 30 évvel ezelőtti Batman: Year One, szintén Millertől) Superman eredettörténetét fogja (sokadszor) újramesélni. Legutóbb Max Landis evezett ezeken a vizeken, méghozzá baromi jól (American Alien), azt nem lesz könnyű megfejelni.
  • A CAPTAIN MARVEL film a 90-es években játszódik majd, szerepelni fog benne Nick Fury (két, teljesen ép szemmel), és a skrullok lesznek benne a főgonoszok. Minderre sajna még 2019 márciusáig várnunk kell. PS: A skrullok egy F4-hez kapcsolódó faj, vagyis a filmjogaik elvileg a Foxnál lennének, de azon kevés karakterek közé tartoznak, akiknek jogain a Marvel és a Fox osztozik. (A kép csak fanart.)  
  • A Comic-Conon úgy mellesleg kiosztják a legrangosabb képregényes díjakat is: az EISNER idei nyertesei.
  • A DC bejelentette 2019-re a SHAZAM filmet, ezt David F. Sandberg (Amikor kialszik a fény és a meglepően jó kritikákat gyűjtögető Annabelle 2) fogja rendezni.  
  • A DC FLASH-filmjéről nem sokat lehetett hallani az utóbbi időben, mióta elveszítette a rendezőjét, de a Comic-Conon most kiderült, hogy a film a képregényes FLASHPOINT sztorit fogja feldolgozni - hogy mennyire hűen/pontosan, azt nem lehet tudni, de ugye ez egy univerzumot rebootoló történet volt (ezután startolt új status quóval a DC New 52-je). A DC még csak most van túl a negyedik filmjén, úgyhogy nem valószínű, hogy bármiféle rebooton törnék a fejüket - viszont kisebb kontinuitásbeli módosításokat simán elvégezhetnek így.
  • TRAILER - Itt az új előzetes a STAR TREK: DISCOVERYhez, és ez már SOKKAL jobban néz ki, mint az előző. /// Új THOR: RAGNAROK előzetes! Öröm ránézni! /// Ahogy Channing Tatum mondja: Fuck yeah! Kingsman: Az aranykör /// A DC nem aprózza el, négy (!) perces JUSTICE LEAGUE előzetessel nyomulnak a Comic-Conon. Aquaman kezd kicsit a szívünkhöz nőni.

  • Hawkins városában megint nagyon fura dolgok történnek. Fantasztikusan hangulatos előzetes a STRANGER THINGS második évadához /// Dobj el mindent, húzz fel egy pelenkát, és nézd meg a READY PLAYER ONE első előzetesét! /// A fekete ruhás ember visszatér: előzetes a WESTWORLD jövőre érkező második évadához. 

  • Van élet, pontosabban viszály, halál és pusztítás Ragnar után: november végén jön a VIKINGS ötödik évada, itt van hozzá az előzetes! /// Itt az első "nesze semmi, fogd meg jól, de legalább van" előzetes a PACIFIC RIM: UPRISINGhoz. /// Itt az első előzetes David Ayer orkos-tündéres zsarufilmjéhez, és egész jól néz ki: BRIGHT. /// Háború New Yorkért: új előzetes az augusztusban debütáló THE DEFENDERShez. A Comic Conon levetítették az első részt, és állítólag baromi jó. 

  • Ötperces, elég fura előzetes érkezett a THE WALKING DEAD októberben induló 8. évadához - mintha az AMC-nél összekeverték volna a zenei sávot egy sitcoméval. 

  • POSZTER -  BLACK PANTHER: tipikus "szuperhős pózol valamivel a háttérben", de azért jól néz ki /// THOR: RAGNAROK: ha már muszáj mindenkit rázsúfolnod egy poszterre, akkor pont így érdemes csinálni /// Ne nézzetek hátra! Új poszter az AZhoz. /// Ez nem is néz ki olyan rosszul! /// "Watchful guardian" TDK by Mondo, Rory Kurtz  /// FLASH a Mondótól! by César /// Groovy!!! (Matt Taylor)

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!