Too Old to Die Young előzetes: Köszönj a kedvenc új tévésorozatodnak!

Nicolas Winding Refn nem finomkodik a filmjeiben, és az első előzetese alapján az Amazonon jövőre debütáló sorozatában, a Too Old to Die Youngban sem fog: kétségkívül számíthatunk a szokásos audiovizuális gyönyörre és extrém brutalitásra, azon túl már csak az a kérdés, hogy Refn a jobb vagy a rosszabb formáját hozza. Vagyis mi lesz ebből, Drive, Csak Isten bocsáthat meg, vagy Neon démon? (Sajnos a Pusher-jellegű munkáitól már rég eltávolodott, azt meg majd mindenki eldönti magának, hogy az előbbiek közül melyiket tartja Refn jobb és rosszabb formájának.) 

A sorozat egyébként a Los Angeles-i alvilág mélypoklában játszódik zsarukkal, jakuzákkal, orosz maffiózókkal, bérgyilkosokkal, kiskorú, gyilkos bandákkal és mexikói drogkartellekkel, és Refn azzal az Ed Brubakerrel közösen írta a forgatókönyvét, aki az utóbbi tíz évben minden idők néhány legjobb neo noir képregényét jegyezte (Criminal, Fatale)

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!