Kiöregedett geekek tudomásul veszik a helyzetet, megvonják a vállukat, és mennek tovább

Drága olvasók!

Nyilván feltűnt már, hogy az utóbbi hónapokban (sőt, igazából egy-két évben) nem úgy frissül az oldal, mint régen. Hát még, mint réges-régen. Ez van, kiöregedtünk a bloggerlétből, sok nyűgje-baja-boldogsága-öröme, szóval ún. élete van mindenkinek, ami mellett (sajnos-szerencsére, ugye attól függ, kik és honnan nézzük) egyre kevesebben és egyre ritkábban tudunk tetszelegni a fő szenvedélyeinkről való önjelölt okoskodó szerepében.

Ez nem új, ellenkezőleg, épphogy régi probléma (kifelé talán sosem kommunikáltuk, de durván 10 éve is már majdnem megszűnt a blog, még a bloghun, jóval a 444-re költözés előtt), próbáltunk is tenni ellene. Egy ideig elég volt gatyába rázni a meglévő társaságot, később többször is vérfrissítéssel próbálkoztunk, ami hosszabb-rövidebb ideig működött is, és remek emberekkel bővült a gárda (sajnos van, aki végleg itt hagyott minket és mindent, és azóta is nagyon hiányzik), de ez is mindig csak ideig-óráig oldotta meg a problémát.

Én (rcs) mint ún. főszerkesztő tavaly nyáron láttam be, hogy már semmiféle rendszeresség és rendszerezettség nem tartható fenn, és csakis az én saram, hogy erről mindeddig egy kukkot sem szóltunk kifelé. De azért is vonakodtam megírni ezt a posztot, mert a Geekz lassan 14 éve része az életemnek, és nyilván nem szívesen engedem el. Pontosabban: ténylegesen nem engedem el, bár lehet, hogy jobb lenne.

Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódni (vagy örülni, hah!), megszűnni NEM fog az oldal - legalábbis most így érzem-gondolom-remélem -, csak a jövőben sokkal sporadikusabban fognak cikkek megjele... akarom mondani , épp olyan sporadikusan fognak cikkek megjelenni, mint az utóbbi időben. (Bár abban azért bízom, hogy az utóbbi bő másfél hónapos kihagyás megmarad egyszeri anomáliának.) Aztán lehet, hogy ennek a szervezetlen, átgondolatlan, amikor esik, akkor puffan hozzáállásnak így nem is lesz értelme, és akkor...

De ez majd idővel kiderül.

Most csak szólni akartam valami "hivatalosat", hogy tudjátok, mi a helyzet, ennyivel mégiscsak tartozunk nektek. 


Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!