Minden, ami Hellboy (és azon is túl)

Ugyan a Hellboy 2 mozifilm júliusi bemutatója fájdalmasan messze van még, túl sokszor előbukkan a neten kedvenc vörös démonunk ahhoz, hogy nyugodni hagyjuk a témát addig. Szerencsére azonban van elég képregény, illusztrált novella, játék, spinoff-sorozat és animációs film Mike Mignola fantáziájának elborult, sokféle folklór fabuláit felhasználó, hátborzongatóan pokoli és kedves humorral bíró világában, hogy lesz mivel foglalkoznunk bőven. Mit is mondhatnánk még? Tartsatok velünk!

Alant pedig egy készülő Hellboy videójáték előzetese tekinthető meg, a Hellboy: The Science Of Evil. "Természetesen" egyelőre csak konzolokra jön ki, cserébe viszont Ron Pearlman szinkronizál benne és a látvány is meglehetősen csinos (a játékmenetről persze nem sokat tudunk meg).

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!